4 Mayıs 2011 Çarşamba

Salatalar..



Havuc salatasini sevmeyen yoktur herhalde, birde sos olarak portakal suyu ilave edilirse..Bende bugun biraz limon suyu, portakal suyu, zeytinyagi ve zeytin cesitleriyle bu salatayi yaptim, icine taze maydanoz ilave edecektim ama markette bitmisti bende evde olan kurutulmus maydanoz ilave ettim, damak zevkinize gore dereotu yada nanede deneyebilirsiniz..
 


Bizim evde genelde ispanak cig olarak yenir, vitamin kaybini onlemek icinde dogramadan butun olarak salata yaparim,  cocuklar cok severler salata olarak. Bende herzamanki ispanak salatasindan farkli olarak bugun kucuk siyah haslanmis meksika fasulyelerini ve kirmizi kuru sogan ilave ettim. Sos olarakda  biraz zeytinyagi ve balsamic sirke..Istege gore domates, ceviz yada  baska ilavelerde yapilabilir..
 

2 yorum:

  1. Bir Boğa burcu insanı olarak yeşil olan her şeye bayılıyorummm...Bu nefis salatayı da en kısa zamanda deneyeceğim Mehtapcığımm, paylaşımın için teşekkürlerr...

    YanıtlaSil
  2. Canim, kesinlikle tavsiye ederim ispanak salatada cok guzel duruyor tad ve goruntu olarak, ayrica zevkine gore icine diger malzemelerden de ilave edebilirsin..

    YanıtlaSil