31 Mayıs 2011 Salı

Grilled Red Pepper and Eggplant...

Ingredients

2 red peppers
8 slices eggplant
3 tablespoons olive oil, plus more for grilling
1 tablespoon red wine vinegar
fresh oregano
1/2 cup crumbled feta
salt and
peper

Directions

Preheat the grill. Coat peppers and eggplant slices with olive oil.
Grill and arrange on a platter.
Top vegetables with 3 tablespoons olive oil, and red wine vinegar. Add oregano and feta, season to taste with salt and paper.

Yunan usulu patlican ve kirmizi biber salatasi
Firinin izgara bolumunde fircayla ustu ve alti zeytinyaglanmis kirmizi yuvarlak kesilmis iki adet biber ve sekiz parca yuvarlak dilimlenmis patlicani yumusayana ve pembelesene kadar grillde bekletiniz.
Daha sonra baska bir buyuk tabakta grillden cikan patlican ve biberlerin ustune bir yemek kasigi sirke ve uc yemek kasigi zeytinyagi ilave edilir, ustune karabiber, tuz, feta (yunan beyaz peyniri yada istediginiz baska bir beyaz peynir) ve keklikotu ilave edilip servis yapilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder