25 Mart 2012 Pazar

Ugur bocegi...


Cocuklar birkac gun once bana odalarinda ugur bocegi bulduklarini soylediler, bende onlara orada kalsin dedim ve ugur bocegi birkac gundur evde dolasip tekrar geldi. Sabah cocuklar ellerine aldiklari ufak bir cam bardaginin icine koymuslar, adini da Pluto koymuslar.ha ha .. bende aldim masaya biraktim evde ucsun diye, ugur bocegi ciceklerin ustunde kendine yer buldu, ugur bocegimiz simdi bizimle oradan oraya ucuyor..

5 yorum:

  1. Sevgili Mehtap ben de seni arayıp duruyordum buralardaymışsın:)
    Sevgili Mehtap Doğum günümü kutlayan içten mesajın ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgun hanim, yorumunuzu simdi gordum. Size karsi hissettigim duygularimi aktarabildiysem ne guzel. Sizin gibi seker birisiyle blog sayesinde de olsa tanismam cok guzel oldu. Bu blogumda resim yayinlama sorunu yasadigim icin yeni bir blog daha actim. Yukaridaki adres yeni blogum. Sizde iyi ki varsiniz! Sevgiler bendende..

      Sil
  2. Bir alaçatı sevdalısı olarak dış mekan düğün fotoğrafçısı http://www.cenkkaya.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Cenk,
    Ne guzel hem Alacati sevdalisi olmak, hemde ozel gunleri, guzel yerlerde olumsuzlestirmek, harika. Selamlar..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, bloğunuzu beğenerek ilgiyle takip ediyorum. Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. Çeyizlik Tığ Oya ModelleriTeşekkürler.

    YanıtlaSil