22 Mart 2012 Perşembe

Bahar...


Civil civil bahar renkleri...


Bahar artik bana gore geldi, insana mutluluk veren hava, civil civil renkler, rengarenk cicekler, kus sesleri, bahar temizligi, yapilacak yeni tarif  leziz yemekler, pastalar, salatalar, ev dekorasyonu, hayal edilecek yaz tatili ve aksamlari gec saatlere kadar yapilacak teras keyfidir...

Gunes evde, disarida, her yerde..


3 yorum:

  1. benimde içim kıpır kıpır bahar geldi sonunda istanbula. tatil yine alaçatıyamı, istanbula hiç gelmiyormusun görüşürüz ?

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel oralara da baharin gelmesi,havalarin duzelmesine sevindim, Bu sene birkac gunde olsa Istanbul´a gelmeyi dusunuyorum, umarim gorusuruz canim. Alacati, Kusadasi, Fethiye, Ankara aile ziyaretlerinden bir kac gun de olsa ayirip gelmeyi cok istiyorum Istanbul´a.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Alaçatı’dan Ne Alınır? – Hediyelik Eşya Kültürü

    Alaçatı tatilinizi sonlandırırken Alaçatı otel dışında anılarınızı ölümsüzleştirecek olan hediyelik eşya arayışına gireceksiniz. Alaçatı hediyelik eşya dükkanları ve semt pazarı ihtiyaçlarınızı karşılayacak güzellikte. Alaçatı’da alışveriş yapmak için çok seçenek olmasa da özgün eşyalar bulabileceğiniz küçük ama dekoratif mağazalar bulabilirsiniz.

    http://www.alacatiotel.com.tr/

    YanıtlaSil