23 Haziran 2011 Perşembe

 Bugun Markette alisveris yaparken ton baliklarinin yaninda ton balikli kisa italyan yemek tariflerini anlatan hediye kitabi gorunce ton baliklari ve kitap sepette buldular kendilerini,  bende bugun italyan malzemelerle  bu yemegi yaptim..Enginarli, kurutulmus domatesli ve zeytinyagli pilav, tabikii icine italyan mutfaginin vazgecilmezi kuru feslegen ilave ettim. Feslegen ve kurutulmus domates kokusu ise tam bir harikaydi..Tabii bu tarifi makarna cesitleriyle yada benim tercihim olan makarna salatasinda da kullanabilirsiniz icine ek ilave malzemeler katarak..Pirinc paketinin arkasinda yazan italyan pirinc salatasi tarifinide baska bir postta yazacagim..


italya gunesinde kurutulmus zeytinyag icerisinde feslegenli dometesler..
yemegin yaninda ton baligi...mmmm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder