17 Nisan 2011 Pazar

Bahar...

Gecen haftasonu hava cok guzeldi, bizde Egmond´a gittik, deniz kenarinda yurumek, ruzgarla, gunesi birarada hissetmek, sokaklarda dolasmak, cocuklarla kumlarin uzerinde oynamak, dondurma yemek nede guzeldi..Havalarin surekli degismesi gunesin ara ara da olsa yuzunu gostermesi bile guzel. Kimileri banklarini kapi onune cikarip keyif yaparken, kimileri bahcesindeki ciceklerle ugrasiyordu. 
Kus sesleriyle uyanacaginiz, bahar rengindeki elbiselerinizi giyeceginiz, mis gibi yapacaginiz bahar temizligi, cicek kokulari, ucusan kelebekler, leziz kekler, kurabiyeler, keyifle icilen kahveler, sevdiklerinizle paylasacaginiz guzellikler sizin Bahariniz olsun..  

2 yorum:

  1. Merhaba !Yeni bloğunuz hayırlı olsun...Ben her yerde bulurum sizi :)Görüntüler harika,o evin önündeki minicik bahçeye ve renkli mindere bittim resmen.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Nilgun hanim, merhaba. Sizin yorumunuzu gormek ne guzel, hosgeldiniz..Bende cok sevdim bu evi gecerken resim cektim sizlerle paylasmak icin sade ama bir o kadar da sicacik bir ortam yaratilmis..Kucucuk seyler bazen nede mutlu eder insani oyle degil mi?..Civil civil minderler ve cicekler cok sekerler evet..Sevgiler bendende size..

    YanıtlaSil